Η Φιλοσοφία Μας

Φερεγγυότητα, ποιότητα, σεβασμός, υπευθυνότητα. Τέσσερις έννοιες – τέσσερις ισχυροί πυλώνες, για το παρόν και το μέλλον , αλλά και το όραμά μας, να προσφέρω τα μέγιστα στον ασφαλισμένο και να υπηρετώ ευλαβικά τις αρχές που πρεσβεύει ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο ίδιος προσωπικά, δρώντας πάντα με επαγγελματισμό, αλλά και σύνεση, διατήρησα  μια σταθερά ανοδική πορεία, με βασικό προσανατολισμό τον απόλυτο σεβασμό προς τον Ασφαλισμένο, τη διαρκή βελτίωση και εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αυστηρή κάλυψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη νομοθεσία και την ταχύτατη προσαρμογή στο service των ασφαλισμένων μας .

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε συγκεκριμένες αξίες που διέπουν κάθε  δραστηριότητα:

  • Ικανοποίηση πελατών.
  • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
  • Εναρμονισμός με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.
  • Καλλιέργεια  μακροχρόνιων σχέσεων.
  • Συνεχής επένδυση στον παράγοντα άνθρωπο.

Σχεδιάζοντας για το μέλλον θέτουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους:

  • Ακόμα πιο άμεση, ποιοτική, πελατοκεντρική εξυπηρέτηση
  • Χρήση νέων τεχνολογιών
  • Περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας στην ασφαλιστική αγορά μέσα από την παροχή νέων ευέλικτων προϊόντων / υπηρεσιών

TΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Όραμα μας, «να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον φροντίζοντας για τη ζωή και τα όνειρά τους» είναι ο λόγος ύπαρξης μας, αυτό που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί. Πάντα επικεντρώναμε τις προσπάθειές μας στο να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων. Σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η ικανότητά μας να νοιαζόμαστε και να βοηθάμε προσφέροντας καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις θα επιτρέψει στους ανθρώπους να λάβουν αποφάσεις ώστε να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον για αυτούς, τις οικογένειες τους, τις επιχειρήσεις τους και την περιουσία τους!!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στόχος  είναι οι ασφαλισμένοι μας που είναι ικανοποιημένοι με τις ασφαλιστικές Παροχές που τους διαθέτουμε να μεταλαμπαδεύσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα &  στον κύκλο τους εκτενέστερα τις  ποιοτικές μας υπηρεσίες , ώστε να μας εμπιστευτούν & αυτοί !!  Αυτή είναι η ιδανική ηθική & επαγγελματική ικανοποίηση για εμάς!!

Γι αυτό επειδή ζούμε στην εποχή των μεγάλων αλλαγών για την ασφαλιστική αγορά παγκοσμίως, η τρομακτική εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και η αυστηροποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου αποτελούν ορόσημα για το μέλλον του Ασφαλιστικού κλάδου.

Στην Ελλάδα, ωστόσο, βιώνουμε μία ακόμη… κοσμογονική – βάσει των όσων θεωρούνταν κεκτημένα μέχρι πρότινος – αλλαγή που σχετίζεται με την κρίση και την αδυναμία του δημοσίου να καλύψει ικανοποιητικά τις ανάγκες των πολιτών τόσο στους τομείς της υγείας και της σύνταξης, όσο και στην στήριξή τους μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Η ιδιωτική ασφάλιση καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και να συμπληρώσει τα όποια κενά, αξιοποιώντας το νέο πανευρωπαϊκό κανονιστικό και εποπτικό πλαίσιο Solvency II που ενισχύει καθοριστικά τη φερεγγυότητα των ασφαλιστικών.

Μαζί, όμως, με την ανάπτυξη και θωράκιση της ασφαλιστικής αγοράς, αλλάζει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού Συμβούλου.

Ποιος, όμως, μπορεί να συμβουλέψει τους πολίτες, να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και να τους «εκπαιδεύσει» έτσι ώστε να ασφαλίζονται σωστά, που σημαίνει ότι θα επιλέγουν τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, με βάση και την οικονομική τους ευχέρεια;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι «ο Ασφαλιστικός σύμβουλος»

Μία επιπρόσθετη «αποστολή» που καλείται να φέρει εις πέρας ο ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής την επόμενη δεκαετία είναι η ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των Ελλήνων. Η εγχώρια ασφαλιστική αγορά παραμένει εδώ και πολλά χρόνια… κολλημένη στο 2% του ΑΕΠ, απέχοντας «έτη φωτός» από την υπόλοιπη Ευρώπη. Η καθημερινή επαφή του ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή με νοικοκυριά και επιχειρήσεις τον καθιστά έως ένα βαθμό «υπεύθυνο» για το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να γίνει κατανοητό ότι η σωστή ασφάλιση είναι «κέρδος» και όχι «έξοδο». Αυτός θα πρέπει να παρακολουθεί το πως εξελίσσονται οι ανάγκες του πελάτη και να τεκμηριώνει τις ασφαλιστικές λύσεις που προτείνει με τρόπο κατανοητό.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουμε & σας λέμε Εμπιστευτείτε μας !!