Επικαιρότητα

Αποταμιευτικά – Συνταξιοδοτικά Προϊόντα ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΑΞΙΑΣ ΛΗΞΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΩΣ 30/6 !!

Γεια σας αγαπημένoι Φίλοι & Φίλες, εύχομαι να είστε όλοι καλά στην υγεία σας !!!

Βρίσκομαι από Θέση Ευθύνης να σας Ενημερώσω ότι κλείνει ένας Κύκλος 40 Ετών στην Ασφαλιστική Αγορά με Αποταμιευτικά – Συνταξιοδοτικά Προϊόντα ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΛΗΞΗΣ.

Εμείς στην Εθνική Ασφαλιστική με Όραμα την Εξασφάλιση κάθε Προσωπικής & Επαγγελματικής Δραστηριότητας των Ασφαλισμένων μας, Έχουμε στη Διάθεση μας – για μικρό ακόμα χρονικό διάστημα ( 30/6/2021 ΜΕ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ) – ενός πολύ Δυνατού Εργαλείου Εγγυημένης Αποταμίευσης για Παιδιά & Εγγυημένης Σύνταξης ή Εφάπαξ για Ενήλικες.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι πια η τελευταία εταιρία στην Ελλάδα και πολύ πιθανόν στην Ευρώπη που διατηρεί ακόμη τα αποταμιευτικά προγράμματα με εγγυημένη απόδοση. Πρόκειται για αποταμίευση χωρίς ρίσκο και με εγγυημένο γραπτώς κεφάλαιο- απόδοση με πάρα πολλές εναλλακτικές στην λήξη ή κατα την διάρκεια του προγράμματος !!
Δυστυχώς από 1/1/2021 όλη η ασφαλιστική αγορά ( ήδη δεν παρέχουν εγγυήσεις) , θα έχει μόνο προϊόντα unit linked ( ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) χωρίς καμία απολύτως εγγύηση, με μεγάλο ρίσκο.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ένα πρόγραμμα για να βγάλεις πολλά χρήματα , αλλά διασφαλίζεις γραπτώς εγγυημένη μελλοντική αξιοπρέπεια Διαβίωσης από την απόδοσή του σε σας ή στα παιδιά σας στο μέλλον ή σε άτομα που εκτιμάτε προς ενημέρωση τους ( όταν πλέον το Νέο ασφαλιστικό πλαίσιο του 2016 μειώνει σε όλους μας ( ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΑΠΟ ΤΟ 2020 & ΜΕΤΑ) πάνω από 50% στις συντάξεις μας, λεπτομέρειες από κοντά) & τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

α) Αναγκαστική αποταμίευση: Με τον τρόπο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει μήνας που να ξεχάσεις, ή για άλλο λόγο να μην αποταμιεύσεις. Επίσης είναι δυσκολότερο να επέμβεις στα χρήματα από ότι σε έναν καταθετικό λογαριασμό !!

β) Μέγιστη ασφάλεια χρημάτων: Πρόκειται για ασφαλιστικό και όχι τραπεζικό προϊόν, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση κουρέματος το κεφάλαιο είναι απόλυτα ασφαλές.
Επιπλέον όλοι οι καταθετικοί λογαριασμοί ήδη είναι στο 0,001%, ανακοινώθηκαν ήδη από 2 τράπεζες μηδενικά επιτόκια από 1/7/2021 0% ( οπότε όλα τα χρήματα λιμνάζουν χωρίς αξιοποίηση) & στο άμεσο μέλλον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν αρνητικά επιτόκια, που σημαίνει ότι θα πληρώνουμε για να μας τα φυλάνε κιόλας, (κάτι που συμβαίνει ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που είναι -0,5% & -0,7% ).
Σκεφτείτε το ως PLAN B, C όπως θέλετε να το πείτε, μην το συγχέεται με εμπορική Φιλοσοφία & ότι τα χρήματα στην Τράπεζα δεν αποδίδουν πλέον, υπάρχει φόρος & πάνω απ όλα δεν μπορεί να συγκριθούν με τέτοιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!

γ) Εγγυημένη απόδοση, η μεγαλύτερη σε όλη την Ασφαλιστική-Ευρωπαϊκή Αγορά, αλλά πολύ καλύτερη από την τραπεζική κατάθεση και από οποιοδήποτε ομόλογο.

δ) Τη στιγμή που θα χρειαστείτε τα χρήματα (για συμπλήρωμα σύνταξης, σπουδές παιδιών, μεταπτυχιακά, ξεκίνημα μιας δουλειάς κλπ) θα είναι μεγάλο βοήθημα. Διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή !!
Τώρα που βρίσκεστε σε παραγωγική ηλικία και μπορείτε να αποταμιεύσετε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Αλμπέρ Καμύ (Γάλλος Στοχαστής – Φιλόσοφος) : Η Ζωή μας είναι το άθροισμα των Επιλογών μας !!!
Έχουμε τη Δυνατότητα να Επιλέξουμε και να Καθορίσουμε Πως θα Ζήσουμε !!!
Θέλω να πιστεύω ότι ανήκετε στην κατηγορία των Ανθρώπων ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !!!

Είσαι από τους Ανθρώπους που του Αρέσει να έχουν τον Απόλυτο Έλεγχο για κάθε Πτυχή της Ζωής ; Είναι κάτι που Αξίζει να Δεις & Εξετάσεις !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν και για την επέκταση του εργασιακού βίου μέχρι τα 74 έτη!
«Επέκταση του εργασιακού βίου μέχρι τα 74 έτη με τη σύμφωνη γνώμη Ελλάδας και Κύπρου αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο Πόρτο στις 8 Μαΐου με αφορμή την κοινωνική ατζέντα !!

Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας καθώς είναι κάτι το οποίο θα τελειώσει σύντομα για τα επόμενα πάρα πολλά ,πολλά χρόνια στην Ελλάδα .

Είμαι στη διάθεσή σας αν σας ενδιαφέρει να το κουβεντιάσουμε και να λύσω απορίες που τυχόν μπορεί να υπάρχουν.

 

Φιλικά,
Γεώργιος Κουμπής
Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Πράκτορας
Εθνική Ασφαλιστική