Νέα

Η ασφάλεια του σπιτιού σου, ο κόσμος όλος! Προστάτευσέ το σωστά και με έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα.

 

Το σπίτι σας είναι o δικός σας πολύτιμος χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασφαλίζοντάς το, προστατεύετε κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Εμείς στην Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε με άρτιο τρόπο να ασφαλίσετε το σπίτι σας, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι είναι ο χώρος που σας κάνει να νιώθετε θαλπωρή και ασφάλεια.

Με γνώμονα πάντα την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης και την πληρέστερη ασφάλιση των πελατών μας, προχωράμε σε παροχή έκπτωσης 10% για κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Κατοικίας που θα συναφθεί έως 31/12/2023.

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home], προσφέρουν την ιδανική λύση ασφάλισης κατοικίας, παρέχοντας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με αυξημένα όρια αποζημίωσης και με προσθήκη νέων σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.
Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος.

Το πρόγραμμα Full [Home] ασφαλίζει (κάθε ένα από τα πακέτα του) την Οικοδομή και το Περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες, γκαράζ, κ.λπ.) που ανήκουν σε κάθε κατοικία και επιπλέον την αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής (διαμέρισμα) επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών (λεβητοστάσια, ασανσέρ κ.λπ.). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες (είτε ιδιοκατοικούν, είτε όχι), ή και ενοικιαστές κατοικιών.

Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε οι καλύψεις που σας προσφέρονται είναι οι εξής:

Full Home Basic (εμφάνιση κειμένου)
Full Home Extra 
(εμφάνιση κειμένου)
Full Home Advance (εμφάνιση κειμένου)
Full Home Max (εμφάνιση κειμένου)
Προαιρετικές Καλύψεις 
(εμφάνιση κειμένου)

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με το πρόγραμμα Full [Home] είναι τα εξής:

 • Κάθε πακέτο καλύψεων αποτελεί μία πρόταση ολοκληρωμένης κάλυψης, που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 • Ευελιξία επιλογής. Έχετε τη δυνατότητα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα πακέτα καλύψεων από το Basic έως το Max. Τα πακέτα αυτά προσφέρουν πλήθος καλύψεων, απαραίτητων σε περίπτωση που συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός.
 • Σαφείς όροι. Τα πακέτα του προγράμματος Full [Home] έχουν σαφείς και κατανοητούς Όρους, ενώ προσδιορίζουν ξεκάθαρα το πλαίσιο ασφάλισής σας έτσι ώστε να είστε σίγουροι για τις καλύψεις και τις υποχρεώσεις μας απέναντι σας.
 • Υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας
  Επιπλέον με όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας εξασφαλίζετε την υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.
  Αναλυτικότερα, για να δείτε τις παροχές της νέας κάλυψης επείγουσας τεχνικής βοήθειας πατήστε εδώ.

Επιπλέον, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την έκπτωση του 10% στον ΕΝ.Φ.Ι.Α., όπως ορίζεται στο άρθρο 44 του ν. 5045/2023.
Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ασφαλίσει την κατοικία σας:
Α. για σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρες
Β. με αξία η οποία δεν θα είναι μικρότερη των 1.000 € / τ.μ., ώστε το ακίνητό σας να μην είναι υπασφαλισμένο, αλλά να έχει ασφαλιστεί στη σωστή κατασκευαστική του αξία και
Γ. με διάρκεια τουλάχιστον τριών (3) μηνών για το 2023.
Στην περίπτωση που η διάρκεια της ασφάλισης είναι μικρότερη του ενός (1) έτους, η μείωση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. προσαρμόζεται αναλογικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα κιόλας με τον κατάλληλα πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή!!

Υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας

 

Η νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας εξασφαλίζει, για εσάς που έχετε εμπιστευτεί την ασφάλιση της κατοικίας σας στην Εθνική Ασφαλιστική, μια σειρά νέων παροχών, που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε άμεσα και αποτελεσματικά περιπτώσεις τεχνικής βλάβης ή προβλήματος στην ασφαλισμένη κατοικία σας, σε περίπτωση ανάγκης.

Καλώντας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Ασφαλιστικής  2109099000 (Ελλάδα και εξωτερικό), μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα κάλυψη της επείγουσας τεχνικής βοήθειας, η οποία σας παρέχει πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες σύμφωνα πάντα με τα όρια και τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι όροι της κάλυψης:

 • (Επισκευή στη σταθερή υδραυλική εγκατάσταση (σωληνώσεις ή βάνες) σε περίπτωση θραύσης υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Επισκευή στη σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας
 • Υπηρεσίες Κλειδαρά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών ή αδυναμία λειτουργίας της κλειδαριάς της κυρίας εισόδου της ασφαλισμένης κατοικίας σας
 • Αντικατάσταση υαλοπινάκων και κρυστάλλων λόγω θραύσης εξαιτίας αιφνίδιου γεγονότος (π.χ. πυρκαγιά, κλοπή με διάρρηξη)
 • Υπηρεσία φύλαξης της κατοικίας για διάστημα έως 72 ωρών όταν παραμένει απροστάτευτη μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
 • Προσωρινή αντικατάσταση της τηλεόρασης ή του DVD για διάστημα έως 15 ημερών μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
 • Καθαρισμός και αποκομιδή ερειπίων όταν η ασφαλισμένη κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά ή πλημμύρα
 • Μεταφορά επίπλων καθώς και Αποθήκευση – Φύλαξη επίπλων για διάστημα έως 7 ημερών, όταν η ασφαλισμένη κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο με όριο τις 2 διανυκτερεύσεις όταν η κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
 • Κάλυψη εξόδων επείγουσας επιστροφής στην κατοικία εάν κατά την επέλευση της ζημιάς βρίσκεστε σε απόσταση τουλάχιστον 200χλμ από την ασφαλισμένη κατοικία σας. Σε μια τέτοια περίπτωση εάν ταξιδεύατε με το όχημά σας και αναγκαστήκατε να το αφήσετε στον τόπο που βρισκόταν, θα καλυφθούν και τα έξοδα ανάκτησης του οχήματος χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς.
 • Υπηρεσία πληροφοριών σε περίπτωση επέλευσης ζημιάς μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη και παροχή πληροφοριών επείγουσας ανάγκης
 • Μεταβίβαση Επειγόντων Μηνυμάτων σε περίπτωση επέλευσης ζημιάς, σε άτομα που θα υποδείξετε εσείς στην Ελλάδα ή το εξωτερικό εφόσον εσείς αδυνατείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Παράλληλα, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ευρύ συνεργαζόμενο δίκτυο τεχνικών μέσω του οποίου μπορείτε να ζητήσετε προσφορές για εργασίες από εξειδικευμένους τεχνικούς για εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην κατοικία σας.

Η κάλυψη του κόστους των παραπάνω υπηρεσιών γίνεται απευθείας από την Εθνική Ασφαλιστική, για τις περιοχές τις οποίες εξυπηρετεί το ευρύ συνεργαζόμενο δίκτυο τεχνικών (Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά) ή απολογιστικά με τις προσκόμιση των πρωτότυπων αποδείξεων στην Εταιρία μας, για οποιαδήποτε άλλα περιοχή στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή !!